FM-Editie

Over Columbia FM:

Columbia FM is het enige echte ‘feelgood’ radiostation van het Internet, met iedere dag de beste muziek en al het laatste nieuws uit de wereld!
Qua muziek heeft Columbia FM een uitgekiend format, met het beste uit 4 decennia popmuziek! Je hoort te grootste hits uit de 70’s, een breed scala aan hits uit de jaren 80, 90, de 00’s en natuurlijk de hits van dit moment! Deze combinatie van hits maakt het dat Columbia FM al jaren een zeer gewaardeerd radiostation is, binnen maar ook zelfs buiten Nederland! Wist je bijvoorbeeld dat er ook dagdagelijks vanuit Engeland, Duitsland en Amerika naar Columbia FM geluisterd wordt?

We willen met Columbia FM iedere luisteraar het gevoel geven dat hij/zij er bij hoort en dat we radio maken voor hem/haar. Niet meegaan in de grote stroom en de luisteraar opleggen wat hij/zij moet horen, maar op maat gesneden radio voor luisteraars uit de wereld! En dat voelt goed! Zo geven we in ‘Mix It Yourself’ de automatisering over aan de luisteraar, en bepaalt deze wat we draaien.

Luisteren via internet naar Columbia Fm?Wanneer u de beschikking heeft over een Windows Media Player,Winamp,Aac of de Real Player,dan kunt u Columbia Fm wereldwijd,24 uur per dag,7dagen in de week via het Internet beluisteren.U kunt de live stream beluisteren door op de desbetreffende speler te klikken.

Windows Media PlayerWinamp PlayerReal Audio PlayerAac Plus Player
windows-media-player-icon-30090winampbluereal-playeraac


Columbia AM

Columbia NL

Columbia FM